De referentie in zwaardere machines.
verkoop - verhuur - herstelling

Contacteer ons.

Davegro

Verkoop en verhuur van grondverzetmachines in Genk bij
Davegro

Davegro is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines in Genk en omgeving. Maar daarnaast zijn wij tevens uw betrouwbare partner voor de verkoop van machines en de verhuur van machines voor (wegen)bouw, tuin- en landbouw. Op onze topmerken kunt u bouwen.

Ruime dienstverlening

Ook heftrucks, bouwmateriaal, torenkranen en rupsdumpers zijn bij ons te vinden, nieuw of occasies. Voor de verhuur van stroomgroepen en voor kranenverhuur werken wij samen met de JD Europe Group, gevestigd in Antwerpen.

Service en onderhoud

Een goede en vlotte service dragen wij bij Davegro hoog in het vaandel en daarom bent u bij ons voor herstellingen en onderhoud van machines aan het juiste adres. Dit omvat laswerken en herstel van graafbakken en toebehoren. In onze werkplaats in Genk bieden wij een volledige ondersteuning bij het leveren en vervangen van onderdelen. Davegro heeft bovendien een eigen slangenpers voor het maken van hydraulische slangen voor machines.

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de aankoop van occasies of de verhuur van grondverzetmachines. Of wilt u een offerte aanvragen? Dat kan. Zaakvoerder David Verding van Davegro in Genk staat met raad en daad voor u klaar.