nl/en

GRONDWERKMACHINES VOOR BOUW, TUIN EN INDUSTRIE
Neem contact op voor inlichtingen

KLIK HIER

Verkoop en verhuur van machines

Davegro in Genk is sinds jaar en dag uw betrouwbare partner voor de verkoop en verhuur van machines voor (wegen)bouw en tuin- en landbouw. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van zeer specifieke grondverzetmachines en toebehoren, alsmede heftrucks, bouwmateriaal, torenkranen en nog veel meer. Occasies behoren ook tot ons assortiment!

 

Service, herstel en onderhoud

 

Een goede en vlotte service staat bij Davegro altijd hoog in het vaandel en ook voor herstel en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij doen herstellingen en onderhoud aan alle machines voor grondverzet, tuin- en landbouw. Dit omvat ook laswerken en herstel van graafbakken en toebehoren.
Davegro heeft een eigen slangenpers voor het maken van hydraulische slangen voor machines. In onze werkplaats in Genk bieden wij een volledige ondersteuning bij het leveren en vervangen van onderdelen.

 

Op onze machines kunt u bouwen

 

Op onze machines van topmerken kunt u bouwen.
Ons gehele aanbod van verkoop, verhuur en occasie is online te bekijken!
Voor de verhuur van stroomgroepen en bouw- en torenkranen werken wij samen met de JD Europe Group, gevestigd in Antwerpen.

Wilt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte aan te vragen? Dat kan! Zaakvoerder David Verding staat met raad en daad voor u klaar en kan u perfect adviseren.
Graag tot ziens bij Davegro in Genk!

Davegro

Toekomstlaan 8
3600 - Genk
Tel : +32 (0) 477/42 48 57
Fax : +32 (0) 89/70 30 62
info@davegro.be
BTW BE 0890.459.604